טורט אספרסו לפסח

שלח לחבר digg delicious facebook


טורט אספרסו לפסח

 

 1 כוס חמאה

1 כוס סוכר+1 כפית סוכר

1 כוס אספרסו+2 כפיות אספרסו

6 ביצים + 6 חלמוני ביצה

אבקת סוכר (לקישוט)

 

המיסו בסיר כפול סוכר, חמאה ואספרסו יחד וערבבו עד שהסוכר נמס.

שיפכו את העיסה החמה על השוקולד וערבבו עד שהשוקולד ימס לגמרי, הניחו בצד.

לטרוף ביצים וחלמונים, הוסיפו לתערובת השוקולד ושיפכו לתוך תבנית. אפו למשך כשעה בחום בינוני.

הוציאו מהתנור וקררו, שימו לב, כשמוציאים את העוגה החוצה, היא תראה כאילו שהיא לא מוכנה, היא כן!

לאחר הקירור פזרו אבקת סוכר.

חשוב מאוד לקרר את העוגה כ 12 שעות מראש.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לפסח >> טורט אספרסו לפסח