פשטידת מצות בבשר טחון – 8-6 מנות

שלח לחבר digg delicious facebook

פשטידת מצות בבשר טחון – 8-6 מנות

(בנויה מכמה שכבות)

 

 

המצרכים

 

12 מצות

8 ביצים

¼ ק"ג בשר טחון

4-3 כפות פטרוסלנון קצוץ

½ כוס גרגרי צנובר

מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.

 

אופן ההכנה

 

טגני הבשר הטחון במחבת על אש קטנה במשך דקות אחדות

טרפי את הביצים יחד

תבלי במלח ופלפל וערבבי עם הפטרוסלינון הקצוץ

הרטיבי את המצות

שמני תבנית אפיה בהרבה שמן

הניחי שתי מצות זו על גבי זו בתחתית התבנית

כסי את המצה העליונה בשכבת בשר וזרי עליה גרגרי צנובר

צקי מעט מבלילות הביצים

כסי במצה וחזרי שוב על התהליך.המשיכי כך לסירוגין

השכבה העליונה גם היא של שתי מצות זו על גבי זו ועליהן גרגרי צנובר ושארית הביצים הטרופות.

 

לאפות בחום בינוני – 50-60 דקות.

 

להגיש חם.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לפסח >> פשטידת מצות בבשר טחון – 8-6 מנות