לזניה פטריות

שלח לחבר digg delicious facebook


לזניה פטריות

 

החומרים :

 

-          חצי חבילת דפי לזניה

-          6-8 שיני שום

-          1 קופסת עגבניות מרוסקות

-          2 כפות רסק עגבניות

-          1 קופסת פטריות משומרות טריות חתוכות

-          1 בצל קצוץ

-          2 כפות שמן זית

-          1 שמנת לבישול 15 אחוז

-          250 גרם מוצרלה , גבינה מגורדת

-          1 כפית סוכר

-          מלח , פלפל , אורגנו

 

ההכנה :

 

  1. לחמם תנור ל – 170 עד 180 מעלות
  2. לטגן בסיר את הפטריות על אש גבוהה עד לאיבוד כל הנוזלים
  3. לטגן את הבצל ואת השום במשך 2 דקות
  4. להוסיף את העגבניות ולהביא לרתיחה
  5. להוסיף את הרסק , הסוכר והתבלינים ולערבב
  6. להוסיף השמנת ולבשל על אש קטנה כ- 3 דקות נוספות ולהסיר מהאש
  7. לשמן תבנית ולסדר שכבת לזניה
  8. להוסיף שכבת רוטב וחוזר חלילה ליצירת 3 שכבות
  9. לסיים ברוטב ומעליו לפזר גבינה
  10. לאפות בחום של 170 מעלות במשך 25 עד 30 דקות




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )