העוגה של אורלי
   
  העוגה בנויה משלוש שכבות
   
  השכבה התחתונה :
  8 ביצים , להפריד חלבון מחלמון
  מקציפים את הלבן , מוסיפים בהדרגה 16 כפות סוכר 
  מוסיפים בהדגרה וממש לאט תוך כדי ערבוב את הצהוב
  מוסיפים 2 חבילות אבקת פודינג אינסטנט שוקולד (בקופסה)
  להניח בתנור למשך 20 דקות ב – 170 מעלות 
  מוציאים לקירור עד שיגיע לטמפרטורת חדר.
   
  השכבה השניה :
  להקציף אינסטנט פודינג וניל עם כוס חלב וחבילת שמנת מתוקה עד להתקשות
   
  השכבה השלישית :
  המסת 100 גרם שוקולד מריר עם 2-3 כפות מים במיקרו
  הפרדת 2 ביצים , מקציפים את הלבן עם 4 כפות סוכר בהדרגה
  ומוסיפים בהדרגה את השוקולד שהומס .
  מוסיפים טיפת רום ואת הצהוב
   
  שלישית אטרקטיבית :
  המסת 2 חבילות שוקולד מריר (אפשר חלב) עם חבילת שמנת מתוקה
  לאחר שמתקרר מניחים על שכבות העוגה
 	
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )