העוגה של אורלי

שלח לחבר digg delicious facebook


העוגה של אורלי

 

העוגה בנויה משלוש שכבות

 

השכבה התחתונה :

8 ביצים , להפריד חלבון מחלמון

מקציפים את הלבן , מוסיפים בהדרגה 16 כפות סוכר

מוסיפים בהדגרה וממש לאט תוך כדי ערבוב את הצהוב

מוסיפים 2 חבילות אבקת פודינג אינסטנט שוקולד (בקופסה)

להניח בתנור למשך 20 דקות ב – 170 מעלות

מוציאים לקירור עד שיגיע לטמפרטורת חדר.

 

השכבה השניה :

להקציף אינסטנט פודינג וניל עם כוס חלב וחבילת שמנת מתוקה עד להתקשות

 

השכבה השלישית :

המסת 100 גרם שוקולד מריר עם 2-3 כפות מים במיקרו

הפרדת 2 ביצים , מקציפים את הלבן עם 4 כפות סוכר בהדרגה

ומוסיפים בהדרגה את השוקולד שהומס .

מוסיפים טיפת רום ואת הצהוב

 

שלישית אטרקטיבית :

המסת 2 חבילות שוקולד מריר (אפשר חלב) עם חבילת שמנת מתוקה

לאחר שמתקרר מניחים על שכבות העוגה





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )