קבב טלה



קבב טלה

מאת חנוך בר שלום

חומרים:

500 גרם צוואר טלה טחון גס

500 גרם כתף טלה טחון גס

5 שיני שום כתוש

בצל קצוץ דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל

1 כף אבקת סודה מהולה ב - 1/2 כוס מים פושרים

הכנה:

מערבביםאת כל החומרים למעט הסודה. מוסיפים את המים עם הסודה ומערבבים היטב. מכסיםאת התערובת בניילון ושומרים במקרר למשך 4 שעות לפחות.

יוצרים קציצות קטנות וצולים על הגריל כ - 3 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.827 ₪ 4.0822 ₪