קבב יווני



קבב יווני

חומרים:

1 ק"ג בשר טחון [רצוי תערובת של בקר וכבש]

2 פרוסות עבות של לחם לבן, לא טרי

2 ביצים קטנות

1 כפית מיורן יבש, מפורר

2 כפות פטרוזיליה, קצוצה

2 כפות נענע טרייה, קצוצה

2 שיני שום, כתושות

1/2 כפית כמון

מלח, פלפל

הכנה:

מניחים את הבשר הטחון בקערה. שורים את הלחם במים וסוחטים היטב. מוסיפים לקערת הבשר ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את כל יתר החומרים.

בידיים לחות מעט, צרים 20-25 קציצות מוארכות ומשפדים על שיפודי מתכת.

צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים.

[אפשר גם  לטגן על מחבת אחרי שמקמחים מעט.]



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.827 ₪ 4.0822 ₪