קבב בקר

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב בקר

מאת חנוך בר שלום

חומרים:

600 גרם פלדה בקר

400 גרם קשתית בקר (שפונדרה)

4 שיני שום כתושות

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים

הכנה:

טוחנים את הבשרים ומערבבים פנימה את כל המרכיבים למעט הסודה המהולה.

מוסיפים את הסודה תוך ערבוב, עוטפים ומאחסנים במקרר למשך הלילה.

צרים מהבשר כ - 25 גלילים צרים וארוכים, מניחים על הגריל וצולים 3-4 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )