תפוחי אדמה מתובלים במדורה

שלח לחבר digg delicious facebook

תפוחי אדמה מתובלים במדורה

 

חומרים:
6 תפו"א לאפיה ומילוי
50 גרם חמאה
1/4 כוס סלרי קצוץ
1 כף אורגנו
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1/2 כפית אבקת שום
1 בצל בינוני פרוס לפרוסות דקות

 

אופן ההכנה:
1. חורצים כל תפו"א לאורך, אך לא עד הסוף כך שנשאר מחובר.

 

2. מטגנים את הסלרי בחמאה. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומכבים את האש.

 

3. מניחים כל תפוד על פיסת נייר אלומיניום, שמים בחריץ פרוסת בצל ומטפטפים מעל את תערובת התבלינים והחמאה. סוגרים היטב, שמים במדורה (עדיף בגחלים) ומחכים בסבלנות עד שרך - כשעה.





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני ל''ג בעומר >> תפוחי אדמה מתובלים במדורה