סורבה קיווי ומלון - פיליס גלזר


סורבה קיווי ומלון - פיליס גלזר

 

200 גרם קיווי טרי

200 גרם מלון

3/4 כוס סוכר

1 כוס מים

2 חלבונים

 

 

אופן ההכנה

1. במיקסר או בלנדר (ממחה) מעבדים את הפירות למחית עם הסוכר והמים. מקציפים את החלבונים עד שהם קשים ומקפלים לאט לאט לתוך התערובת.

 

2. מקררים בתבנית שטוחה במקפיא. לאחר שהשוליים קפאו, מוציאים מהמקפיא, מכניסים למעבד מזון ומעבדים לתערובת שוב. מוסיפים חלבון ביצה מוקצף אחד ומקפיאים שוב בתבנית השטוחה. לאחר 24 שעות הסורבה מוכן.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.827 ₪ 4.0822 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני גלידות >> סורבה קיווי ומלון - פיליס גלזר