סורבה אבטיח

שלח לחבר digg delicious facebook

סורבה אבטיח

 

רכיבים:

5 כוסות אבטיח

1 לימון סחוט

2 כפית סוכר

נענע

 

אופן הכנה:

מרסקים את האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מירקם אחיד. מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס. מקפיאים למשך 5-4 שעות. מוציאים מהמקפיא ומרסקים במעבד מזון לרסק חלק או לשביבים (ברד). יוצקים לכוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.

 

הערות:

 

 

מקור המתכון:

www.ynet.co.il



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )