לטקעס (לביבות תפוחי אדמה)

שלח לחבר digg delicious facebook

 

רכיבים:

 

1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים

חצי כוס קמח

3 ביצים

מלח, פלפל שחור טחון טרי

 

אופן הכנה:

 

 מגררים את תפוחי האדמה בפומפייה גסה. סוחטים ומניחים בקערה. מוסיפים לקערה את קמח, מלח, פלפל וביצים. מערבבים. שמים מעט שמן במחבת וכשהוא חם מניחים במחבת כף גדושה מהתערובת, מועכים מעט לכדי לביבה שטוחה. מטגנים כמה דקות עד שהצד התחתון משחים יפה. הופכים בזהירות ומטגנים גם מהצד השני. מניחים על נייר סופג.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני חנוכה >> לטקעס (לביבות תפוחי אדמה)