סלמון ברוטב שמנת ובזיליקום

שלח לחבר digg delicious facebook

סלמון ברוטב שמנת ובזיליקום


חומרים

 


 

עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום כתוש
שמן זית
4 נתחי פילה סלמון
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח, פלפל שחור

 


 


אופן ההכנה
את הבזיליקום מכניסים למעבד מזון, מוסיפים את שיני השום + שמן הזית – מעבדים למחית אחידה.
ממליחים ומפלפלים את נתחי הסלמון. מנחים במחבת עם מעט זמן זית ומטגנים את הדגים כ- 3 דקות מכל צד.
למחבת אחר יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחתה, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כ- 5 דקות עד שהשמנת מסמיכה מעט. מוסיפים את תערובת הבזיליקום.

מניחים במרכז הצלחת פילה דג ויוצקים עליו את הרוטב עד לקבלת הטעם הרצוי.
 



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> סלמון ברוטב שמנת ובזיליקום