דג ים ברוטב יין אדום

שלח לחבר digg delicious facebook

דג ים ברוטב יין אדום


חומרים


 

400 גרם בצל
מלח גס
מלח שולחן
פלפל
גזר

 

4 פילטים של דג
180 גרם חמאה
בקבוק יין אדום
3 כפות שמן זית

 


 

אופן ההכנה
להרתיח ליטר מים עם כף מלח גס. לקלוף את הגזר ולבשל כ- 20 דקות. לסנן את הגזר ולעבד למחית.
בינתיים, לקצץ את הבצלים לרצועות. להמיס כ- 60 גרם חמאה ולבשל הבצל כ- 25 דקות על אש נמוכה עד שיהפכו למעין ריבה.
בסיר אחר להרתיח את היין ולהוסיף את הגזר. לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף את שארית החמאה (120 גרם) ולבשל על אש קטנה. לחמם שמן זית במחבת ולגן כל פילה 4-5 דקות ולהפוך.
לצקת את היין עם המחית לצלחת. להוסיף מעל את ריבת הבצלים ובצד את הדג.

דגים מומלצים - פרידה, ברבוניה, סרגוס, לברק

 



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> דג ים ברוטב יין אדום