בורי עם זיתים

שלח לחבר digg delicious facebook

בורי עם זיתים

 

החומרים:


 

חופן בזיליקום
1/4כוס יין אדום יבש
שמן זית לטיגון

6 דגי בורי, חתוכים לפילטים (נתחי פילה) ונקיים מעצמות
¾ כוס זיתים שחורים מגולענים
1/4 כוס שמן זית

 


 

 

אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים את הזיתים, שמן הזית, הבזיליקום והיין למעין מחית. מטגנים את הפילטים בשמן זית, כשלוש דקות מכל צד. מניחים את הפילטים בצלחת הגשה ומורחים עליהם את ממרח הזיתים.

מגישים בלוויית סלט חי.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> בורי עם זיתים