סרדינים בתחמיץ
 			 			 			 			כמה קטנים ככה טעימים!
 			 			 
 			 			 			החומרים:
   
   	 	מלח, פלפל
 	6 ענפי רוזמרין
 	2 שיני שום חתוכות לפרוסות
 	½ כוס שמן זית לתחמיץ
 	שמן זית לטיגון עמוק
 	 	3 קופסאות  	סרדינים
 	מיץ משלושה לימונים
 	5 פרוסות לימון
 	½  	כוס קמח
 	
  
   
   	 	 	אופן הכנת הדגים:
 	 	טובלים את הדגים בקמח ומלח. מטגנים את הדגים במחבת רחבה בשמן זית עמוק.
 	 	מניחים על גבי  	צלחת הגשה.
 	 	 	אופן הכנת התחמיץ:
 	 	שופכים שמן זית לסיר. מוסיפים את הרוזמרין, השום, פרוסות הלימון, המלח והפלפל.
 	 	מטגנים קלות.  	מוסיפים את מיץ הלימון. מסירים מהאש ויוצקים ע"ג הדגים.
  
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )