הבירה הלבנה מעניקה ארומה מיוחדת לדגים, זהירות לא להשתכר!
 			 			 
 			 			 			החומרים:
   
   	 	חופן פטרוזיליה  	קצוצה 
 	מלח ופלפל 
 	מיץ לימון
 	 	2 דגי פורל 
 	בקבוק בירה לבנה
 	2 שיני שום כתושות 
 	
  
   
   	 	 
 	 	 	אופן ההכנה:
 	יש  	להשרות את הדגים במיץ לימון ומלח כחצי שעה. 
 	 	מערבבים את שאר  	החומרים ויוצקים ע"ג הדגים.
 	 	אופים בתנור  	שחומם מראש לחום בינוני, במשך כעשרים דקות.
  
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )