שטרודל משמשים - זאגרב

שלח לחבר digg delicious facebook


שטרודל משמשים - זאגרב

 

לבצק:

 

500 גר` קמח

2 ביצים

מים לפי הצורך

מעט שמן לעיבוד הבצק

 

:למלית

 

150 גר` אגוזים קצוצים

500 גר` משמשים

100 גר` צימוקים

200 גר` סוכר

100 גר` פירורי לחם

2 כפות רום

קינמון לפי הטעם

 

 

בקערה מערבבים קמח, ביצים, מים ולשים לבצק. נותנים לנוח כ- 1/2 שעה. על בד נקי או מפה מעבדים את הבצק.

בקערה חותכים משמשים, מקמחים אותם מעט, מוסיפים קינמון, צימוקים, אגוזים, פירורי לחם ורום.

יוצקים מעל הבצק מעט שמן ומרדדים בצק לעלה דק מאוד או ע"י מערוך או ע"י מתיחה.

מפזרים תערובת ומגלגלים לרולדה.

אופים בחום בינוני 30-40 דקות עד להזהבה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני פירות יבשים >> שטרודל משמשים - זאגרב