כיכר פירות יבשים בגבינת עיזים

שלח לחבר digg delicious facebook


כיכר פירות יבשים בגבינת עיזים

 

1 חב` מחית תמרים

2 ביצים

4 כפות שמן

8 כפות קמח תופח מאליו

200 גרם צימוקים

200 גרם אגוז מוסקט

1 חבילת גבינת כגון פרומעז

תמצית וניל

1 כף סוכר

 

לתוך קערה שמים אגוזי מלך, צימוקים, סוכר, קמח תופח ומערבבים.

ממשיכים להוסיף שמן, ביצים, תמצית וניל, אגוז מוסקט ומערבבים עד

שהקמח "כמעט" נעלם. מוסיפים מחית תמרים (במידה והמחית קשה ניתן

לרכך אותה במיקרו או בסיר עם מים חמים).מניחים נייר אפיה עליו

שופכים מעט שמן ושמים בתוך תבנית אפייה "אינגליש קייק". שמים

שכבה של המלית, שכבה של גבינת עיזים בחתיכות קטנות, שכבה נוספת

של המלית ולמעלה עוד שכבה של גבינת עיזים. את העוגה אופים בתנור

בחום בינוני למשך 45 דקות. בסוף האפייה ניתן למזוג 4 כפות ליקר

שקדים ומגישים.

 




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני פירות יבשים >> כיכר פירות יבשים בגבינת עיזים