ירקות כבושים בסגנון כורדי



ירקות כבושים בסגנון כורדי

המרכיבים: 

2 גזרים שטופים קלופים ופרוסים לרצועות או עיגולים

1/2 כרוב פרוס

3 פלפלים (אדום, צהוב, ירוק) פרוסים לרצועות

פרחי כרובית

3-4 עלי דפנה

פלפל אנגלי

4 כוסות מים

2 כוסות חומץ

1/2 1 כפות מלח

1 כף גדושה בהרת לחמוצים (להשיג בחנויות תבלינים)

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את המים, החומץ והמלח. מוסיפים את הבהרת ויתר התבלינים ומערבבים.
  2. מוסיפים את גזר והפלפל ואחרי רתיחה קצרה מוסיפים את הכרוב והכרובית.
  3. מערבבים את כל הירקות ומבשלים למשך 2 דקות.
  4. מכבים את האש ומכסים את הסיר.
  5. אחרי שהתערבות הצטננה לחלוטין מעבירים לכלי סגור (פלסטיק או זכוכית).





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.817 ₪ 4.0934 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים להכנת קובה >> ירקות כבושים בסגנון כורדי