בורגול עם גרגירי חומוס

שלח לחבר digg delicious facebook


בורגול עם גרגירי חומוס

המרכיבים (ל-6 מנות) 

1 כוס בורגול גס (בורגול חיטה מבושלת וגרוסה)

1 כוס גרגרי חומוס שהושרו לילה במים ובושלו עד ריכוך

מלח

פלפל

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כוס שמן

1 בצל גדול קצוץ דק

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את הבורגול ומשרים במים פושרים למשך חצי שעה ומסננים.
  2. מטגנים את הבצל מוסיפים את הפפריקה, הפלפל שחור, המלח וגרגירי החומוס. מטגנים הכל יחד כדקה.
  3. מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבורגול.
  4. מעבירים ללהבה הכי נמוכה שיש עד שכל המים נספגים והבורגול יוצא אחד אחד כמו אורז.
  5. מידי פעם מערבבים טועמים ומשפרים תיבול פלפל ומלח לפי הטעם.





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים להכנת קובה >> בורגול עם גרגירי חומוס