הגעתם למסיבת  סילבסטר, מגישים שם "אג נוג" לפי מיטב המסורת? תראו להם:
   
  בספל אחד צרפו מנת  אספרסו קצר
  שתי כפות תמצית  אמרטו ומלאו במשקה "אג נוג"
  ערבבו, הוסיפו מעט  קצפת ופזרו טיפת אגוז מוסקט מגורר
  ההנאה גדולה , הרבה  נשיקות תקבלו בחצות .
   
   כוס גדולה של גלידה  וניל
  1 כוס קפה (שחור \  פילטר) חזק
  1 בננה קטנה
  סוכר לפי הטעם (לא  חייבים)
  שוקולד מפורר  (לקישוט)
   
  את שלוש המרכיבים  הראשונים מערבלים בבלנדר
   
  מוסיפים סוכר 
   
  מוזגים לכוסות יין  ומקשטים במעט שוקולד מפורר מלמעלה .
   
   1 כפית תמצית לימון
  כוס קפה( שחור \  פילטר) חם וטרי
  1 כוס קפה ( שחור \  פילטר) חזק מאוד, מצונן
  ¼ כוס כהלוואה\  גרנד מרינייר\ אמרטו\ בייליס או ליקר אחר
  2 כפות אבקת סוכר
  3 כוסות קרח כתוש
   
  את כל החומרים  מערבבים בבלנדר חזק ומוזגים לכוסות מקוררות.
  לגיוון ניתן להוסיף  לבלנדר כוס חלב 3% או כדור גלידת וניל .
  
       
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )