קפה

שלח לחבר digg delicious facebook

½ כוס מים

כפית סוכר

כף קפה איכותי טחון דק

 

את המים והסוכר מרתיחים בפינג'אן לאחר מכן מוזגים 1/3 מהכמות לספלון. למה שנשאר בפינג'אן מוסיפים את הקפה ומערבבים היטב את המים שבספלון מחזירים לפינג'אן.

נותנים לחליטה להמשיך כחצי דקה ומוזגים לספל .

 

קפה בלגי

1 חלבון ביצה

¼ כפית תמצית וניל

½ כוס שמנת מתוקה

כוס קפה ( שחור \ פילטר) חם וטרי .

 

מקציפים את החלבון

מוסיפים את הוניל לשמנת ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה וסמיכה מוסיפים את החלבון המוקצף. מוזגים את התערובת לארבע כוסות קפה עד גובה 1/3. מוסיפים את הקפה ומגישים מיד.

ממתיקים לפי הטעם .

 

קרם קפה מליבו

כוס קפה ( שחור \ פילטר)חם וטרי

1 כף מיץ אננס

1 כף רום לבן

פרורי קוקוס, מטוגנים קלות

קצפת

סוכר לפי הטעם

 

מוזגים את הקפה למאג מחומם. מערבבים פנימה מיץ אננס, רום ואת פירורי הקוקוס. מקפלים פנימה את הקצפת והסוכר (אופציה). מפזרים מעט פירורי קוקוס בנוסף מלמעלה





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )