מרנג קוקוס עם מוס שוקולד

שלח לחבר digg delicious facebook

 

רכיבים:

לבסיס:

6  חלבונים

1/4 1 כוס סוכר

200 גר' קוקוס

 

למוס:

300 גר' שוקולד מריר

6 חלמונים

2 שמנת מתוקה

2 כפיות סוכר

 

אופן הכנה:

לבסיס:

להקציף לקצף נוקשה את החלבונים עם הסוכר.

להוסיף את הקוקוס.

 

לאפות בתבנית משומנת ומקומחת בחום של 180 20-30 דק'.

 

למוס:

להמיס שוקולד להוסיף חלמונים.

להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר לקצפת מוצקה.

לערבב את שתי התערובות.

 

לשפוך על הבסיס.

 

לקרר במקרר כמה שעות לפני ההגשה.

 

העוגה יוצאת נמוכה. במידה ורוצים עוגה גבוהה יותר יש להגדיל את הכמויות למוס בהתאמה.

 

מקור המתכון:

ויין תו



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מרנג קוקוס עם מוס שוקולד