מוס שוקולד לבן ותותים

שלח לחבר digg delicious facebook

 

רכיבים:

400 גר' שוקולד לבן

800 מ"ל שמנת מתוקה

2 חלמונים

150 גר' תותים

 

אופן הכנה:

מנקים את התותים וחותכים לחצאים.

מרתיחים בסיר 400 מ"ל שמנת מתוקה, מוסיפים את השוקולד הלבן, מכבים את האש ומכסים את הסיר במכסה. כאשר השוקולד נמס (בודקים בעזרת מרית), מכבים את האש ומניחים אותו להתקרר מעט בטמפרטורת החדר. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.

בכלי נפרד מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה, ומקפלים אותה פנימה.

מערבבים היטב עד לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד. מסדרים בכוסות של מרטיני את התותים, ועליהם מפזרים את המוס.

מכניסים למקפיא למשך שעה,

מקשטים למעלה בחצאי תותים ושומרים במקרר עד להגשה

 

מקור המתכון:

השף עומרי בן-פרז, רשת קפולסקי



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> מוס שוקולד לבן ותותים