עוף בקוקי

שלח לחבר digg delicious facebook

עוף בקוקי / oh_yes

חומרים

עוף אחד מחולק ובלי העור במשקל סביר (בכלל לא חשוב - עוף).

קופסא ליפתן - אננס, אפרסקים, משמיש (אננס הכי טוב)

כף או שתים אבקת מרק בצל

אופן ההכנה

להכניס הכל לשקית, לערבב יפה יפה (מסובבים את השקית), סוגרים את השקית בסוגר ומניחים בתבנית. עושים ארבעה חורים (במזלג, למעלה).

מניחים בתנור בחום 180 למשך חצי שעה +/- עד ארבעים דקות תלוי בגודל העוף ובכמות. רואים שתכולת השקית מבעבעת והכל שחום ונאה.

אני מרוקן ישר לקערת הגשה. שקית חוסכת לכלוך והכל



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> עוף בקוקי