עוף ברוטב טריאקי, חרדל ודבש
 
 
 
         רכיבים: 
 1½ כף חרדל דיז'ון 
 1½ כף דבש 
 1 שן שום גדולה כתושה 
 6 חצאי חזה עוף ללא עצם  
 1/3 כוס רוטב טריאקי "קיקומן 
 אופן הכנה: 
 1. מערבבים חרדל, דבש ושום  ומוסיפים בהדרגה רוטב טריאקי. 
 2. מורחים ביסודיות את חזה העוף  ברוטב משני צדדיו. 
 3. צולים בגריל 12-14 דקות. הופכים  מדי פעם ומורחים מן הרוטב על העוף. 
 הערות: 
 **אני עשיתי בתנור ולא בגריל, למשך  כשעה עטוף בנייר כסף ורק ב 10 דקות האחרונות הורדתי את הנייר כדי שישחים.  
 ** כמו כן השריתי את העוף בתערובת  למשך לילה. 
 מקור המתכון: על השולחן
 
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )