עוף ברוטב טריאקי, חרדל ודבש

שלח לחבר digg delicious facebook

עוף ברוטב טריאקי, חרדל ודבש

רכיבים:

1½ כף חרדל דיז'ון

1½ כף דבש

1 שן שום גדולה כתושה

6 חצאי חזה עוף ללא עצם

1/3 כוס רוטב טריאקי "קיקומן

אופן הכנה:

1. מערבבים חרדל, דבש ושום ומוסיפים בהדרגה רוטב טריאקי.

2. מורחים ביסודיות את חזה העוף ברוטב משני צדדיו.

3. צולים בגריל 12-14 דקות. הופכים מדי פעם ומורחים מן הרוטב על העוף.

הערות:

**אני עשיתי בתנור ולא בגריל, למשך כשעה עטוף בנייר כסף ורק ב 10 דקות האחרונות הורדתי את הנייר כדי שישחים.

** כמו כן השריתי את העוף בתערובת למשך לילה.

מקור המתכון: על השולחן



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> עוף ברוטב טריאקי, חרדל ודבש