החומרים :250  גרם גבינה כחושה "נעמן", 3 קישואים, ביצה, 2 כפות קמח, 2 כפות שמנת, 5 צנוניות, בצל  ירוק, מלפפון.
 אופן הכנה: חתכי 3 קישואים קלופים  לפרוסות ארוכות, הוסיפי עליהם מעט מלח, טבלי בתערובת של 2 כפות קמח,ביצה,1/4 כוס  מים, טגני בשמן חם. אח"כ מעכי 250  גרם גבינה לבנה כחושה עם 2 כפות שמנת מלח ופלפל הוסיפי לגבינה בצל ירוק קצוץ דק,  צנוניות קצוצות, מלפפון טרי או כבוש קצוץ לקוביות. את המילוי הזה הכניסי בין 2  פרוסות קישואים, שפכי מיונית למעלה.
  
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )