החומרים : 100  גרם בצק עלים, 150 גרם גבינה צהובה,40  גרם גבינה מלוחה, 1 בקבוק שמנת קפה, 5 ביצים,  100 גרם פטריות  מבושלות,1 ראש בצל קורט מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט מגורד.
 אופן ההכנה  : לושי הבצק, שימי העלה לתבנית בינונית בתנור חם ל5-  דקות, טגני הבצל ושימי אותו זהוב על העלה לאחר הוצאתו מהתנור. חתכי הגבינה הצהובה  לקוביות, רסקי הגבינה המלוחה בפומפיה גסה ועליה הפטריות. טרפי הביצים, תבלי בכל  התבלינים ושמנת הקפה.
  
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )