פשטידת אטריות וגבינה

שלח לחבר digg delicious facebook

פשטידת אטריות וגבינה

 

החומרים : 300 גרם אטריות רחבות, מלח ופלפל לפי הטעם, 3 כפות חמאה, 3 ביצים, 300 גרם גבינה לבנה רכה (שמנה למחצה) 3 כפות גבינה צהובה מגוררת, 1 גביע שמנת חמוצה.

אופן ההכנה : בשלי את האטריות במי מלח רותחים עד שיתרככו, אך לא לגמרי, הוציאי ושטפי על גבי מסננת. אחרי שכל המים נטפו מן המסננת, העבירי את האטריות לקערה, טרפי ביצה אחת והוסיפי, עם שתי כפות חמאה, ערבבי. טרפי ביצה שניה וערבבי עם הגבינה, תבלי במלח ופלפל. שמני בחמאה הנותרת תבנית אפיה, וערכי בה שכבות של אטריות וגבינה לסירוגין. סיימי בשכבה של אטריות. טרפי את הביצה השלישית וצקי מלמעלה, בזקי מעליה את הגבינה הצהובה. אפי בחום בינוני כ40- דקות, הגישי את הפשטידה כשהיא חמה וצקי עליה את השמנת.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> פשטידות >> פשטידת אטריות וגבינה