עוגה בחושה לפסח


חומרים:
250  גרם חמאה
 250 גרם סוכר
7  ביצים
 50 גרם  קמח תפוחי אדמה
 50 גרם קמח מצה
  250 גרם קוקוס
 1/2 כוס רסק תפוחים
  1/2 שקית אבקת אפיה
 כף תמצית וניל טובה
אופן הכנה
להקציף חמאה עם מחצית מכמות הסוכר ותמצית וניל לקרם אוורירי
להפריד ביצים ולהוסיף חלמונים בהדרגה תוך כדי הקצפה
לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף לעיסה לסירוגין עם
רסק התפוחים.
להקציף את החלבונים עם יתרת הסוכר וקורט מלח לקצף
יציב אך גמיש ולהוסיף לעיסה בשלוש פעמים.
לערבב בעדינות בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית עגולה  משומנת ולאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה עד שהעוגה קפיצית למגע.



מקור הכתבה: הקונדיטורית ציפי ליברמן


3.827 ₪ 4.0822 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני עוגות לפסח >> עוגה בחושה לפסח