עוגת קוקוס ושוקולד


6 חלבונים מוקצפים
3/4 כוס סוכר
200 גר` קוקוס
מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים בתנועות קיפול את הקוקוס, מערבבים ואופים עד הזהבה. (תבנית מס` 26)
ממיסים 200 גר` שוקולד מריר, מוסיפים את החלמונים, מקציפים 1 שמנת מתוקה עם כף סוכר ומערבבים עם השוקולד.
מניחים מעל העוגה ומניחים במקרר לכמה שעות.
עוגת שכבות לפסח
לבסיס:
4 כפות שוקולית
4 כפות שמן
4 כפות סוכר
4 ביצים מופרדות
לקרם:
1 חב‘ אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
לציפוי שוקולד:
1 חב‘ שוקולד מריר
1 חב‘ שוקולד חלב
כף חלב
25 גר חמאה
1. מכינים את הבסיס: מקציפים החלבונים עם כף סוכר עד לקצף קשה. בקערה נפרדת, מערבבים את יתר החומרים מערבבים החלבונים ויתר החומרים ביחד. אופים 180 מעלות בערך 30 ד‘.
2. מכינים את הקרם: מקציפים ביחד את פודינג הוניל, החלב והשמנת המתוקה.
3. מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים על אש נמוכה את השוקולד המריר, שוקולד החלב, כף חלב והחמאה.
4. מצפים את העוגה בקרם ומעל ציפוי השוקולד.


( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )


3.802 ₪ 4.0805 ₪
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני עוגות לפסח >> עוגת קוקוס ושוקולד