עוגת טורט קלאסית

שלח לחבר digg delicious facebook

החומרים:
6  ביצים מופרדות
4  כפות קמח תפו"א
4  כפות קמח מצה
1  כוס סוכר
1  שקית אבקת אפיה
1  שקית וניל
 ¼ כוס שמן
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים.
מוסיפים בתנועות עטיפה את קצף החלבונים לעיסה.
שופכים לתבנית משומנת ואופים כ-45 בחום בינוני.
*ניתן לשדרג בעזרת שוקולד צ'יפס, אגוזים, שבבי שקדים



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני עוגות לפסח >> עוגת טורט קלאסית