עוגת שמרים


עוגת שמרים

לבצק:
קילו קמח
1 מרגרינה רכה 
3 ביצים
3/4 כוס כוסר
50  גר' שמרים
 1/2 1 כוס מים פושרים

ההכנה: לערבב הכל ולתפוח פעמיים

למילוי:
1 מרגרינה רכה
10 כפות גדושות של סוכר
6   כפות גדושות של קקאו
200 גר' שוקולד מריר
פחות מרבע כוס מים

ההכנה:
1. את כל החומרים להמיס על גז על אש נמוכה לשמור שלא ישרף ולצנן
2. לפזר קמח על השיש, לחלק את הבצק ל 4 חלקים , לרדד  ולמרוח על הבצק את המילוי ולגלגל כך לעשות עם שלושת החלקים הנוספים.כשסיימנו לגלגל את הכל למרוח צהוב של ביצה ולפזר שומשום
3. לשמן 4 תבניות חד פעמי (ארוכות)
4. לשים חום של 170 מעלות .



מקור הכתבה: בקי ימינחה


3.827 ₪ 4.0822 ₪
דף הבית >> מתכונים >> עוגות >> עוגת שמרים