2 גבינת 	קוטג'
 	2 שמנת 	חמוצה/אשל
 	3 ביצים
 	300 גרם 	זיתים 	פרוסים 	ירוקים/שחורים
 	100 גרם 	מרגרינה/חמאה 	מומסת
 	1 כוס 	קמח 	תופח
 	 מלח, 	פלפל 	לבן 	לפי 	הטעם
 	שומשום/גבינה 	צהובה  	- לפיזור 	על 	הפשטידה.
 	
 	לערבב את כל החומרים יחד - לפזר למעלה שומשום/גבינה צהובה.
 	לאפות בחום בינוני כ- 45 דקות עד שמזהיב.
 	 	 
 	 	 
 	 	שדרוג הופעה: מכינים  	בתבניות אישיות (נכון לכל הפשטידות באשר הן).
 	 	מתאים להוסיף  	עגבניות קצוצות.
 	 
               
 
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )