סושי סימאקי נורבגית


 

סושי סימאקי נורבגית

המתכון קל לעשייה מכיל סלמון נורבגי, בצל ירוק ואבוקדו.

מרכיבים לרול של 6 יחידות:

חצי דף אצת נורי גודל 18X10 ס"מ

8 כפות אורז סושי

חסה אדומה

2 כפיות מיונז יפני

חצי כפית בצל ירוק קצוץ

2 כפות של סלמון חתוך אחד \ לפרוס מעל כמעטפת ואחד למילוי.

פרוסות אבוקדו

אז איך אנחנו מכינים את רול סושי הטעים. הנה לכם שלבי ההכנה קלים במיוחד ללא ניסיון קודם.

אופן ההכנה:

1. מרטיבים כמובן את הידיים במים ובחומץ אורז, לוקחים את מחצלת במבוק הסושי, מעל המחצלת שמים את סרט הניילון. אחרי שהכנו את הקרקע מניחים את פרוסות הסלמון כמעטפת  קודם ולא את אצת הנורי, אחר כך מעל הפרוסות מניחים את האורז, על שכבת האורז שפרסנו מניחים את הנורי ואת כול שאר המרכיבים, בשר הסלמון למילוי, עלי חסה אדומה, פרוסות אבוקדו ומעט בצל ירוק, ומיונז. עם האגודלים מתחילים לגלגל את המחצלת ובעזרת האצבעות מהדקים כמה שיותר הדוק בכדי שהרול יצא מושלם.

2. אחרי שסיימנו לגלגל טוב והכול הדוק אנו מורידים את הניילון הנצמד שהנחנו קודם לכן על המחצלת ומקבלים את רול הסושי המושלם כפי שאתם רואים בתמונה. עכשיו מה שנשאר לעשות זה רק לחתוך לחתיכות שוות ולאכול.

3. אחרי שחתכתם את רול הסושי לחתיכות סושי שוות וטעימות תראו איזה צבע יש למעטפת הסושי הזה ורוד כתום שרק בא לכם לנגוס בו. מסדרים על צלחת את הושי ומגישים עם ווסאבי וג'ינג'ר. בתיאבון לכם!

 

 



מקור הכתבה: http://sushichat.net


דף הבית >> מבזקי דף >> אוכל >> סושי סימאקי נורבגית