עוגיות שוקולד קפואות

 מצרכים:

170 גר' ( חצי שקית ) שוקולד צ'יפס.

3 חלבוני ביצה.

1 שקית סוכר וניל.

1 כוס סוכר.

1/2 כוס שקדים כתושים.

 

הכנה:

יש לחמם את התנור מראש בחום של 175 מעלות. יש להמיס את השוקולד ולהשאיר שיתקרר.

יש להקציף את החלבונים וסוכר הווניל עד שיקשיחו. יש להוסיף את הסוכר בהדרגה.

יש להוסיף את השוקולד והשקדים. על נייר אפיה להשתמש בכפית על מנת ליצור את העוגיות.

יש לאפות במשך 15 דקות. לאחר שהעוגיות התקררו יש להוריד מהתבנית ולשמור בקירור.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
- שלח תמונות אלה לחבר -
- לדף הבית של אתר מבזקון/חדשות -
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני שוקולד >> עוגיות שוקולד קפואות