עוגת גבינה עם פירורים

שלח לחבר digg delicious facebook

עוגת גבינה עם פירורים


מצרכים לבצק:

1 קמח קטן תופח (או 2 כוסות)

1 מרגרינה

2 חלמונים

6 כפות סוכר

 

מצרכים לקרם:
2 חלבונים

1 כוס סוכר

2 גבינה 5% של תנובה

1 סוכר וניל

1 שמנת מתוקה

½ לימון


אופן הכנת הבצק:

לשים הכל יחד, משטחים על התבנית העגולה (משומנת מראש) את רוב הבצק משומנת מראש.

שאר הבצק שנשאר (זה יהיה לפירורים מעל הגבינה), משטחים בתבנית קטנה אחרת ואופים את 2 התבניות עד שיזהיב-ישחים.

מוציאים מהתנור ונותנים לו להתקרר טוב.

אופן הכנת הקרם:
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.

 

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה ואח"כ מוסיפים לשמנת את הסוכר וניל ומערבבים לאט.

 

מוסיפים את הגבינה עם הלימון לשמנת המתוקה וממשיכים לערבב ואח"כ מוסיפים את החלבונים עם הסוכר לאותה תערובת וממשיכים לערבב בקיפולים.

 

כשהבצק מתקרר, שופכים הכל על הבצק, נותנים כמה טפיחות על השיש, כדי שהגבינה תהיה אחידה על כל הבצק. לוקחים את הבצק האפוי הקטן ומפוררים אותו על העוגה ומכניסים למקרר כ-4 שעות לפחות.




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לחג השבועות >> עוגת גבינה עם פירורים