מרק בצל

שלח לחבר digg delicious facebook

מרק בצל

2 כפיות מרגרינה
1/2 1
כוסות בצל קצוץ
1/2
כוס כרישה, החלק הלבן בלבד מנוקה וקצוץ
1
שקית מרק בצל נמס
3/4
כוס מים חמים
תערובת עשבי תיבול לפי הטעם
קורט פלפל לבן

ממיסים את המרגרינה בסיר טפלון, מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים על אש בינונית תוך בחישה כ- 2 דקות, עד שהבצל יהיה שקוף.        ממיסים את המרק במים החמים, מוסיפים לסיר, מוסיפים גם את התבלינים והפלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים כרגע שעה על האש הנמוכה ביותר.





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )